Logo   
 Home | Bedrijf | Producten | Diensten | Contact

Diensten

Website ontwerp, realisatie en beheer

Websites maken is veel eenvoudiger geworden door diensten als Wordpress, maar werken met vaste templates kan ongewenste beperkingen geven. NatriSoft ontwerpt en maakt altijd websites in opdracht. De basis is het ontwerp en een sitemap. NatriSoft houdt van functionele websites, vanuit de overtuiging dat (in de meeste gevallen) het doel van een website is om mensen te informeren.

De laatste jaren wordt er veel geschreven over veiligheid van websites (certificaten) en over SEO (zoekmachine optimalisatie). Uiteraard zijn dit ook zaken waar NatriSoft oog voor heeft. Maar niet door trucs uit te halen, maar door gewoon goede en degelijke websites te bouwen!

Als een website eenmaal gemaakt is, dan zijn we er nog niet. Om een website actueel aan aantrekkelijk te houden, is het belangrijk om de website te updaten door het aanpassen van hidige pagina's of toevoegen van nieuwe pagina's. NatriSoft kan die updates doorvoeren aan de hand van aangeleverde informatie, maar uiteraard kan de klant de website onderhouden. NatriSoft kan ook daarbij een oplossing op maat bieden, bijvoorbeeld een Excel applicatie inclusief de mogelijkheid om pagina's te veranderen, toe te voegen en om die te uploaden.

Voor meer informatie over webdiensten stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

 

MS Office automatisering

Een van de specialisaties van NatriSoft is VBA (Visual basic For Applications). Dat is de programmeertaal voor MS Office, waarmee men dingen kan vereenvoudigen, versnellen of automatiseren in MS Office. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Verwerken van NAW gegevens vanaf een website naar Outlook of Access
  • Zenden van emails naar specifieke klanten op specifieke momenten, gebruik makend van slimme sjablonen
  • Synchroniseren van gegevens tussen verschillende Office programma's of verschillende accounts in Outlook
  • Automatisch categoriseren en/of opbergen van emails in submappen aan de hand van de contactpersonen
  • Facturen maken in Excel of Access en verzenden via email in Outlook
  • Volledige administratie op maat in Excel of Access, inclusief presentie en abonnementen voor specifieke periodes
  • Volledige boekhouding in Excel of Access, inclusief facturatie/voorraad/V&W rekening/balansen
 

Voor meer informatie over office automatisering stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

 

Sportanalyses tijdens wedstrijden

Op de pagina Producten is te lezen dat NatriSoft een serie software producten heeft gemaakt, waarmee klanten analyses kunnen maken van diverse sporten. Maar NatriSoft heeft met die software zelf ook duizenden sporters geanalyseerd, in opdracht van sportbonden en teams.

Het grootste aantal analyses is gemaakt van zwemwedstrijden, met behulp van SwimWatch software. Sinds 2003 heeft NatriSoft enkele duizenden races geanalyseerd en aan teams en coaches verstrekt onder de merknaam SwimWatch. Dit werd gedaan tijdens nationale en internationale wedstrijden, onder andere tijdens WK's (bijv. Montreal en Shanghai), EK's (bijv. Budapest en Helsinki) en Olympische spelen (bijv. Athene en Beijing) in opdracht van de KNZB.

Daarnaast heeft SwimWatch ook veel ervaring opgedaan met het 'volledig' analyseren van toernooien. Zo heeft SwimWatch alle finales geanalyseerd tijdens de EK's in 2008 en 2010 in Eindhoven. Bij dit soort projecten worden gedetailleerde resultaten per team gepubliceerd en kunnen globale (minder gedetailleerde) resultaten vrij worden gepubliceerd. SwimWatch heeft daarvoor de beschikking over een team van ervaren analisten dat inzetbaar is bij nationale en internationale wedstrijden.

Hieronder een paar foto's genomen tijdens de Nationale Kampioenschappen in Juni 2009, in Eindhoven.

NK 2009 Eindhoven

Camera's op eerste positie, vlnr: Marco Kraaijeveld, Victor den Heijer, Toine van Diepen

 

 

NK 2009 Eindhoven

Camera's op tweede positie, vlnr: Dennis de Waal, Robbert Wethmar, Marjolein Bosma

 

NK 2009 Eindhoven

Distributie naar coaches: Paul van Vegchelen

 

NK 2009 Eindhoven

Analyseren, vlnr: Victor den Heijer, Alan Slomp


Voor meer informatie over analysediensten stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

 

Software trainingen

NatriSoft heeft veel ervaring in het geven van computertrainingen op het gebied van MS Windows en MS Office, VBA en andere programmeertalen. Ook heeft Marcel de Natris voor gerenommeerde ICT bedrijven cursusmateriaal geschreven, die zij in hun trainingen gebruiken.

Voor alle SportsWatch en SwimWatch software verzorgt NatriSoft ook trainingen, individueel en in groepen. Deze kunnen gegeven worden op de cursuslocatie in Schoonloo (Drenthe) of op andere locaties. Ook internationaal, zo heeft NatriSoft bijvoorbeeld ook een tweedaagse training gegeven in Stockholm.

Voor meer informatie over trainingen stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

 

Lezingen en presentaties

NatriSoft is ook beschikbaar voor lezingen en presentaties, in binnen- en buitenland. Zo heeft NatriSoft onder andere lezingen gegeven in Zwitserland en Duitsland. De meest voor de hand liggende onderwerpen zijn raceanalyse, startanalyse en productontwikkelingen maar ook andere onderwerpen zijn bespreekbaar.

Voor meer informatie over lezingen stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.


  © NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright -  Privacy policy -  Algemene voorwaarden