Logo   
 Home | Bedrijf | Producten | Diensten | Contact

Producten

Maatwerk software

De maatwerk software die NatriSoft heeft gemaakt is in opdracht van en voor specifieke klanten gemaakt (o.a. Arbo en leasemaatschappijen). Omdat de privacy van deze klanten voor NatriSoft erg belangrijk is, worden de namen, logo's en resultaten niet gepubliceerd op deze website. Indien gewenst kunnen bij een ontmoeting enkele voorbeelden van maatwerk software worden getoond.

 

Online software

Wanneer er een noodzaak is om informatie online te delen, kan NatriSoft een website voorzien van een afgeschermd deel, waar gebruikers alleen toegang toe hebben met specifieke inlog gegevens. Voor simpele toepassingen kan een map of pagina worden voorzien van eenvoudige beveiliging, maar er kan ook een meer complex systeem worden gemaakt (met behulp van php/MySQL) waarbij wachtwoorden worden beveiligd volgens actuele standaarden (met hash en salt). Zo kunnen gegevens worden ingezien of documenten worden gedistribueerd op een veilige manier. Meer informatie via email!

 

Offline software

Voor eigen gebruik heeft NatriSoft een aantal programma's gemaakt, om het werk efficienter te maken. Twee voorbeelden daarvan zijn Much2Do en het later gemaakte Much2Plan. In de tijd dat programma's nog geen apps heetten, heeft dit programma jarenlang geholpen om efficient aan meerdere projecten te werken. De software was gratis te downloaden. In de huidige tijd zijn er zoveel vergelijkbare programma's (apps) dat deze software niet verder is ontwikkeld.

 

Music software

Ook voor eigen gebruik heeft NatriSoft een aantal muziekprogramma's gemaakt. Met meest geavanceerde programma in deze reeks is het programma Marcel DMM (Drummers MIDI Manager). Dit programma is met name bedoeld voor drummers die electronische drum modules gebruiken. Het heeft een zeer geavanceerde metronoom, kan MIDI program change informatie versturen (geheugens selecteren in meerdere modules), audio spelen en opnemen, en nog veel meer. Het is nog niet gepubliceerd, voor meer informatie stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

 

Sport software

Het meest bekende voorbeeld van software die door NatriSoft is gemaakt en die publiekelijk beschikbaar is, is een serie of sport software. Deze software is gemaakt voor sporters, coaches en analisten van diverse sporten. De programma's worden uitgebracht onder merknamen als SportsWatch en SwimWatch.

Deze software onderscheidt zich ten opzichte van andere software doordat deze heel praktisch is. De reden hiervoor is dat Marcel de Natris - oprichter en ontwikkelaar - actief is in de sport, als sporter, coach en als analist. Zijn ervaring en goede ideeen staan garant voor praktische oplossingen.

Klik op een merk om naar de bijbehorende website te gaan.

SportsWatch software:

SwimWatch software:

 

Voor meer informatie over SwimWatch producten stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.


  © NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright -  Privacy policy -  Algemene voorwaarden