Logo

Producten

De software die NatriSoft heeft gemaakt is meestal in opdracht van specifieke klanten gemaakt. Omdat de privacy van deze klanten voor NatriSoft erg belangrijk is, worden deze projecten niet op deze website getoond. De voorbeelden op deze pagina zijn van kleinere projecten. Indien gewenst kunnen bij een ontmoeting enkele voorbeelden van maatwerk software worden getoond.

Administratie

Er zijn veel boekhoudpakketten gemaakt, zowel offline als online varianten. NatriSoft is een voorstander van de strategie om de administratie zoveel mogelijk offline te houden en alleen dat deel online te doen wat nodig is voor de bedrijfsvoering. Waarom zou je als bedrijf je meest gevoelige informatie online zetten (met alle risico's vandien) als dat niet nodig is?

Offline Boekhouding (MS Excel)

Over een periode van meer dan 20 jaar heeft NatriSoft een Excel applicatie ontwikkeld waarmee de volledige bedrijfsboekhouding kan worden gedaan. Dit is inclkusief het boeken van kosten, de facturatie naar klanten, bedrijfsresultaten (Verlies & Winst rekeningen), balansen en BTW aangiften. Deze applicatie is een prima oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die de boekhouding en aangiften zelf willen doen. Maar het is met deze applicatie ook mogelijk om een deel van het werk zelf te doen en dit te laten controleren door een accountant.

Het systeem bevat onder meer:

Facturatie
Boekingen
Resulaten
×

Net als de andere producten van NatriSoft is het mogelijk om deze applicatie kosteloos een maand te evalueren. Daarna kan worden gekozen voor een eenmalige licentie of een maandelijkse licentie. Neem contact op per email voor meer informatie.

Offline Administratie (MS Access)

Voor bedrijven met iets meer administratieve eisen kan NatriSoft een compleet administratiesysteem bieden, gemaakt in MS Access. Deze heeft alle functies van het vorige systeem maar vele aanvullingen. Het verzorgt dus niet alleen de boekhouding, maar hiermee kan een complete administratie worden bijgehouden.

Het systeem bevat onder meer:

Voorbeeld van een schakelbord met meerdere tabbladen
Het boekingen formulier voor het boeken van kosten of betalingen
Het formulier dat gegevens toont voor de BTW aangifte
×

Het systeem is eenvoudig op maat te maken voor elk bedrijf en is ook goed uitbreidbaar. Ook met dit systeem is het voor MKB-ers mogelijk om zelf de administratie en boekhouding te verzorgen. Voor meer informatie stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

Offline Kassasysteem (.NET)

Naast de verschuiving van boekhoudpakketten naar online systemen, worden ook kassasystemen steeds meer aan het internet gekoppeld. Dat kan vervelende gevolgen hebben. Bij een stroomstoring of het wegvallen van internet, kan een duur kassasysteem uitvallen. Dat kan de bedrijfsvoering in gevaar brengen. Ook voor kassasystemen kan het verstandig zijn om voor een offline oplossing te kiezen.

Het systeem bevat onder meer:

×

Het systeem is eenvoudig op maat te maken voor elk bedrijf en is ook goed uitbreidbaar. Ook met dit systeem is het voor MKB-ers mogelijk om zelf de administratie en boekhouding te verzorgen. Meer informatie en afbeeldingen volgen. Voor meer informatie stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

Pleur (Planning en Urenregistratie)

Deze software kan worden gebruikt door managers en medewerkers om bemensing te plannen op specifieke dagen en uren. Als het werk gedaan is, kunnen de werkelijk gemaakte uren worden bevestigd door manegers of medewerkers. Dit programma is uitermate geschikt voor branches waarin planningen vaak moeten worden aangepast, bijvoorbeeld in horeca of recreatie. Voor meer informatie: stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

Systeem software

Om processen te automatiseren of te optimaliseren is het soms nodig dat data wordt verplaatst of gekopieerd. Ook verdient het aanbeveling om belangrijke data regelmatig te backuppen. NatriSoft heeft ook voor dit doel een aantal tools gemaakt.

Sync Or Swim

Sync Or Swim is een programma dat backups maakt van specifieke mappen en bestanden, met een aantal handige functies. Het is mogelijk om alleen bestanden te kopiŽren die nieuw of nieuwer zijn (Swim) of om bestanden op twee locaties te synchroniseren (Sync).

×

Per gebruiker kunnen taken worden ingesteld en via selectievakjes kunnen deze eenvoudig aan of uit worden gezet. Een verrassend flexibele applicatie. Interesse? Vraag meer informatie per email.

Bigfeet

Bij backups gaat het om het kopieren van bestanden na gebruik. In sommige situaties moet er iets gebeuren bij creatie van een bestand. Het programma Bigfeet is gemaakt om bestanden te kopieren op het moment dat ze zijn gemaakt. Met dit programma kunnen bijvoorbeeld videobestanden worden gekopieerd van de opname locatie naar een locatie waar deze wordt weergegeven. Als het bestand eenmaal beschikbaar is, kan dan handmatrig of via een ander programma de gewenste vervolgactie worden gestart.

Het lezen van een bestanden op een specifieke locatie
KopiŽren van bestanden zodat deze matchen met een andere map
KopiŽren van een specifiek bestand dat nieuwer is dan een al bestaande versie
×

Er zijn meer situaties denkbaar waarin dit programma processen kan vereenvoudigen of kan versnellen. Nieuwsgierig? Vraag meer informatie per email.

Muziek

Een leven zonder muziek is een saai leven. Muziek luisteren doen de meeste mensen elke dag, maar muziek maken is nog veel leuker. Voor eigen gebruik heeft Marcel de Natris een aantal programma's gemaakt, die op aanvraag beschikbaar kunnen worden gesteld aan andere muziekliefhebbers.

Marcel Drummers MIDI Manager

Met meest geavanceerde programma in deze reeks is het programma Marcel DMM (Drummers MIDI Manager). Dit programma is met name bedoeld voor drummers die (meerdere) electronische drum modules gebruiken. Het combineert diverse functies die belangrijk zijn voor drummers.

Het systeem bevat onder meer:

Per nummer kunnen aantekeningen worden gemaakt
Er zijn veel parameters om een metronoom in te stellen
Ook kan audio op vele manieren worden gebruikt
×

Nieuwsgierig? Vraag meer informatie per email.

Lullaby software

Voor mensen met de aandoening tinnitus (oorsuizen) is het fijn om met muziek in slaap te vallen en met muziek op te staan. Om dit eenvoudig te maken is een programma gemaakt dat dit regelt.

Het systeem bevat onder meer:

Muziek bij het inslapen wordt handmatig aangezet
Na het spelen kunnen diverse acties worden uitgevoerd
Het is mogelijk (andere) muziek te starten op een bepaalde tijd
×

Dit programma is een mooi voorbeeld van een eenvoudig programma dat het leven aangenamer kan maken. Meer weten? Stuur een email.

Sport

Gezondheid is een van de belangrijkste dingen in het leven en om gezond te zijn en te blijven is bewegen noodzakelijk. Bewegen kun je hobbymatig doen of professioneel. Met name voor die laatste groep mensen heeft NatriSoft een aantal programma's gemaakt en deze zijn in gebruik in meer dan 10 landen en meer dan 10 sporten.

SportsWatch software

NatriSoft heeft veel software gemaakt voor voor sporters, coaches en analisten en deze software wordt gebruikt in diverse wedstrijdsporten. De programma's worden uitgebracht onder merknamen als SportsWatch en SwimWatch.

Deze software onderscheidt zich ten opzichte van andere software doordat deze heel praktisch is. De reden hiervoor is dat Marcel de Natris - oprichter en ontwikkelaar - actief is in de sport, als sporter, coach en als analist. Zijn ervaring en goede ideeen staan garant voor praktische oplossingen.

SportsWatch Delay
SportsWatch Video
SportsWatch Clock
×

Klik op het logo hieronder om naar de SportsWatch website te gaan.

SwimWatch software

De sport software die NatriSoft heeft gemaakt en die kan worden gebruikt in diverse sporten, valt onder de merknaam SportsWatch. Er is echter ook een productlijn van software die specifiek voor de zwemsport is gemaakt. Deze heeft de merknaam SwimWatch gekregen. Het bekendste voorbeeld is het programma SwimWatch Race Analyzer waarbij op systematische wijzen meer dan 10.000 races zijn geanalyseerd tijdens EK's, WK's en Olympische spelen.

SwimWatch Start Analyzer
SwimWatch Race Analyzer
Distributie van video- en analysebestanden
×

Klik op het logo hieronder om naar de SwimWatch website te gaan.

Darten

Voor de dartsport heeft NatriSoft ook een aantal applicaties gemaakt voor MS Excel . Uiteraard is er een oplossing voor een competitie die een enkele avond duurt, met individuele spelers of koppels. Maar er is ook een applicatie gemaakt die kan worden gebruikt voor een competitie die een heel seizoen duurt. Daarnaast is ook een online systeem gemaakt, met al deze mogelijkheden en meer. Dit is een mooi systeem voor kleine en middelgrote dartclubs.

Offline dart software

Deze Excel applicatie kan worden gebrukt voor ťťn of twee competities (tegelijk) en gedurende een heel seizoen. In dit systeem wordt rekening gehouden met aanwezigheid van spelers en hoeveel wedstrijden ze per bijeenkomst willen spelen. Er wordt een speellijst gemaakt waarbij de partijen die het langst geleden zijn gespeeld, bovenaan staan. Zo wordt gezorgd voor voldoende variatie in tegenstanders en blijft het leuk voor iedereen!

Automatische planning van partijen (langst geleden eerst)
Handmatig partijen kiezen is ook mogelijk
Diverse rapportages zijn beschikbaar
×

Online dart software: webdarts

De eerste versie van WebDarts is gemaakt tijdens de eerste maanden van de Corona-crisis in 2020. Het oorspronkelijke doel was om het mogelijk te maken om thuis te darten, vanuit twee verschillende locaties. Na die eerste versie is het systeem uitgebreid en inmiddels is het ook geschikt voor kleine en middelgrote dartclubs.

De planning toont welke wedstrijden nog gespeeld moeten worden
Elke wedstrijd begint met het 'bullen'
Om de beurt vullen spelers een score in
×

Bij een finish worden de statistieken van die leg getoond
Bij best of 3 zijn twee winstlegs genoeg om de partij te winnen
Er zijn ook standen en statistieken over een hele competitie
×

Het online systeem heeft een eigen web pagina, met meer informatie en meer screenshots. Klik op het logo hieronder om naar de WebDarts webpage te gaan.

Andere sporten

In de komende jaren zal NatriSoft software publiceren voor andere sporten zoals wielrennen, hardlopen, schaatsen/skaten, triathlon en teamsporten. Suggesties zijn van harte welkom per email. Omdat alle bestaande software is ontworpen voor hergebruik, is het eenvoudig voor NatriSoft om software te ontwikkelen voor specifieke sporten.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden