Logo

Producten

De meeste software die NatriSoft heeft gemaakt is meestal in opdracht van specifieke klanten gemaakt. Maar niet alle software is gemaakt voor opdrachtgevers. NatriSoft heeft ook een aantal meer generieke producten ontwikkeld, met het oogmerk om voor deze producten licenties te verkopen. Uiteraard is het ook mogelijk om generieke producten uit te breiden met aanvullende functies en zo te komen tot maatwerk producten. Best of both worlds!

Administratie

Er zijn veel boekhoudpakketten gemaakt, zowel offline als online varianten. Steeds meer pakketten worden online gebruikt, maar NatriSoft is een voorstander van de strategie om de administratie zoveel mogelijk offline te houden (om alleen dat deel online te plaastsen waarvoor het echt nodig is). Waarom zou je als bedrijf je meest gevoelige informatie online zetten (met alle risico's vandien) als dat niet nodig is?

Klik hier voor meer informatie over administratieve software ontwikkeld door NatriSoft.

Systeem software

Om processen te automatiseren of te optimaliseren is het soms nodig dat data wordt verplaatst of gekopieerd. Ook verdient het aanbeveling om belangrijke data regelmatig te backuppen. NatriSoft heeft ook voor dit doel een aantal tools gemaakt.

Klik hier voor meer informatie over systeemsoftware ontwikkeld door NatriSoft.

Muziek

Een leven zonder muziek is een saai leven. Muziek luisteren doen de meeste mensen elke dag, maar muziek maken is nog veel leuker. Voor eigen gebruik heeft Marcel de Natris een aantal programma's gemaakt, die op aanvraag beschikbaar kunnen worden gesteld aan andere muziekliefhebbers.

Klik hier voor meer informatie over muzieksoftware ontwikkeld door NatriSoft.

Sport

Gezondheid is een van de belangrijkste dingen in het leven en om gezond te zijn en te blijven is bewegen noodzakelijk. Bewegen kun je hobbymatig doen of professioneel. Met name voor die laatste groep mensen heeft NatriSoft een aantal programma's gemaakt en deze zijn in gebruik in meer dan 10 landen en meer dan 10 sporten.

Klik hier voor meer informatie over sportsoftware ontwikkeld door NatriSoft.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden