Logo

Bedrijf

Het bedrijf NatriSoft bestaat al meer dan 20 jaar en is opgericht door Marcel de Natris. Dat hij sportief is (oud-topzwemmer) en muzikaal (drummer) en dat hij graag bezig is met ICT en het analyseren van data, is terug te zien in het portfolio van het bedrijf NatriSoft.

Tegenwoordig is het bedrijf gevestigd in Schoonloo, Drenthe. Maar NatriSoft neemt niet alleen opdrachten aan in diverse branches, maar ook uit diverse regio's. Dus schroom niet om contact op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden voor een opdracht of samenwerking. De officiŽle bedrijfsgegevens zijn vermeld op de pagina Contact.

Geschiedenis

In 1998 richtten Marcel en Theo de Natris in Haarlem de v.o.f. Building/3Design op. Onder die naam werden maatwerk applicaties gemaakt voor diverse opdrachtgevers. De onderneming heeft zich geleidelijk gespecialiseerd in sport. In de jaren '90 - toen mobiele telefoons nog zeldzaam waren - heeft NatriSoft al software gemaakt voor PDA's.

NatriSoft heeft niet alleen software gemaakt voor analyse in topsport, maar ook daadwerkelijk duizenden race analyses gemaakt voor Nederlandse Olympische sporters en coaches. Per januari 2009 is de naam veranderd in NatriSoft omdat deze naam - meer dan de originele naam - duidelijk maakt wat de kern is van de activiteiten: het ontwikkelen van software.

Locatie

Software hoeft te worden gemaakt in stedelijk gebied, want in buitengebied (in ieder geval in Nederland) is tegenwoordig ook goed en snel internet. Dus in 2010 is het bedrijf verhuisd naar een mooie plek in Drenthe, in het pittoreske Schoonloo. In een bosrijke omgeving wordt gewerkt aan diverse kleine en middelgrote projecten en eigen producten.

Missie

De missie van NatriSoft is om klanten te voorzien van praktische software oplossingen. Als klein bedrijf met veel ervaring, is NatriSoft allround en flexibel. Verschillen met andere ICT bedrijven: duidelijke communicatie en korte doorlooptijden!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

MVO betekent voor een bedrijf dat rekening wordt gehouden met het welzijn van medewerkers, de impact op de samenleving en met het milieu. NatriSoft heeft er bewust voor gekozen om klein te blijven en klein te leven. Zowel persoonlijk als zakelijk worden producten zoveel mogelijk tweedehands gekocht en is er veel aandacht voor het sparen van energie. Omdat het belangrijk is.


Voor meer informatie over het bedrijf NatriSoft stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden