Logo

Training

MS Office trainingen

NatriSoft heeft veel ervaring in het geven van computertrainingen op het gebied van MS Windows en MS Office, VBA en andere programmeertalen. Ook heeft Marcel de Natris voor gerenommeerde ICT bedrijven (Microsoft Gold partners) cursusmateriaal geschreven, die zij in hun trainingen gebruiken.

Voor meer informatie over trainingen stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

Trainingen voor onze software

Bijna alle software producten van NatriSoft worden handleidingen gemaakt, vaak ook in meerdere talen. Daarnaast biedt NatriSoft de mogelijkheid om een training te volgen waarin de functies worden uitgelegd. Voor alle SportsWatch en SwimWatch software verzorgt NatriSoft ook trainingen, individueel en in groepen.

 

Deze kunnen digitaal worden gegeven, of op de cursuslocatie in Schoonloo (Drenthe) of op andere locaties. Ook internationaal, zo heeft NatriSoft bijvoorbeeld ook meerdaagse trainingen en lezingen gegeven in Zweden en Zwitserland. Informeer naar de mogelijkheden indien u hier behoefte aan heeft.

Training voor uw software

Naast training voor NatriSoft producten, worden door NatriSoft ook trainingen gegeven in andere software. Marcel de Natris heeft honderden trainingen gegeven, vooral voor MS Windows en MS Office. Maar ook voor software die is gemaakt door anderen, bijvoorbeeld software voor de reisbranche. Dit kan aan de hand van reeds aanwezig trainingsmateriaal, maar ook kan NatriSoft trainigsmateriaal voor software die u of uw bedrijf heeft ontwikkeld. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie over trainingen, stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden