Logo

Diensten

De diensten en software die NatriSoft heeft verricht en gemaakt, zijn meestal in opdracht van specifieke klanten. Omdat de privacy van deze klanten voor NatriSoft erg belangrijk is, worden deze projecten niet op deze website getoond. De voorbeelden op deze website zijn vereenvoudigingen van eerder gemaakte projecten. Indien gewenst kunnen bij een ontmoeting enkele voorbeelden van maatwerk software worden getoond.

Websites

Websites maken is veel eenvoudiger geworden door diensten als Wordpress, maar werken met dat soort systemen kan beperkingen geven. NatriSoft ontwerpt en maakt altijd websites 'from scratch'. Dat betekent dat elke website echt specifiek voor de klant wordt gemaakt. Puur handwerk, geen kant en klare receptuur en... betaalbaar.

Wie offertes vraagt van bedrijven die zich specialiseren in het ontwerpen van websites, loopt het risico om offertes te ontvangen met hoge tarieven en stereotypische teksten als "klanten zich welkom laten voelen, positieve energie geven, het merk sterker neerzetten, meer bezoekers, omzetgroei, klanttevredenheid, loyaliteit, fris design, herkenbaarheid, eigen identiteit, conversie omzetten naar transactie, makkelijk schaalbaar maken" en meer van dat soort teksten. Dat is niet de aanpak van NatriSoft.

Klik hier voor meer informatie en voor een concrete prijsindicatie, zonder de noodzaak om persoonlijke gegevens te verstrekken.

Programmeren

Als een website wordt gemaakt met javascript of php dan is voor het maken van een website ook programmeerkennis vereist. Maar er zijn nog veel meer voorbeelden te bedenken voor projecten waarvoor code moet worden geschreven. NatriSoft heeft in 20 jaar tijd een enorm aantal projecten gerealiseerd in eigen beheer.

Een van de specialisaties van NatriSoft is VBA (Visual basic For Applications). Dat is de programmeertaal voor MS Office, waarmee men dingen kan vereenvoudigen, versnellen of automatiseren in MS Office. Onderschat niet wat er mogelijk is met VBA binnen MS Office, repeterende werkzaamheden zijn vaak tijdrovend en met VBA kunnen dergelijke handelingen vaak zodanig worden versneld dat er tijd overblijft voor dingen die echt belangrijk zijn.

Bij het maken van nieuwe software wordt tegenwoordig vaak gekozen voor een web applicatie en voor een cloud based oplossing. Maar er zijn nog steeds veel situaties waarin een offline of stand alone applicatie een betere oplossing is. Met het .NET platform van Microsoft kan een Windows toepasssing worden gemaakt die de gebruiker middels een setup programma installeert op de eigen harde schijf.

Wanneer er wel een wens is om informatie online te delen, is het lang niet altijd de bedoeling dat iedereen dat kan zien. Soms is het nodig om een deel van een website af te schermen, waarbij gebruikers alleen toegang krijgen met specifieke inlog gegevens. Een simpele oplossing kan zijn dat een enkele pagina wordt voorzien van een eenvoudige beveiliging, maar er kan ook een meer complex systeem worden gemaakt.

Klik hier voor meer informatie en voor voorbeelden van software die is ontwikkeld door NatriSoft.

Training

NatriSoft heeft veel ervaring in het geven van computertrainingen op het gebied van MS Windows en MS Office, VBA en andere programmeertalen. Ook heeft Marcel de Natris voor gerenommeerde ICT bedrijven (Microsoft Gold partners) cursusmateriaal geschreven, die zij in hun trainingen gebruiken.

Bijna alle software producten van NatriSoft worden handleidingen gemaakt, vaak ook in meerdere talen. Daarnaast biedt NatriSoft de mogelijkheid om een training te volgen waarin de functies worden uitgelegd. Voor alle SportsWatch en SwimWatch software verzorgt NatriSoft ook trainingen, individueel en in groepen.

Naast training voor NatriSoft producten, worden door NatriSoft ook trainingen gegeven in andere software. Marcel de Natris heeft honderden trainingen gegeven voor MS Windows en MS Office, maar ook voor software gemaakt door andere bedrijven en branches, bijvoorbeeld voor de reisbranche. Dit kan aan de hand van reeds aanwezig trainingsmateriaal, maar ook kan NatriSoft trainingsmateriaal ontwikkelen voor uw software.

Klik hier voor meer informatie.

Analyse

NatriSoft heeft voor talloze automatiseringsprojecten inventarisaties gedaan en vele functionele en technische rapportages gemaakt. Zo heeft Marcel de Natris onder andere projecten gedaan voor arbo-diensten en lease maatschappijen. Indien uw bedrijf handen tekort komt, schroom dan niet om te informeren naar de mogelijkheden.

De mate van productiviteit op de werkvloer heeft grote invloed op de bedrijfsresultaten. Het meten van productiviteit kan meer inzicht geven over waar en hoeveel ruimte er is voor verbetering van de productiviteit. Voor het meten van efficiency op de werkvloer, heeft NatriSoft een tool gemaakt waarmee activiteiten kunnen worden gemeten: MMO (Multi Moment Opnamen). Indien u meer inzicht wilt in de efficiency op de werkvloer van uw bedrijf, informeer dan naar de mogelijkheden.

Op de pagina Producten is te lezen dat NatriSoft een serie software producten heeft gemaakt, waarmee klanten analyses kunnen maken van diverse sporten. Software voor bewegingsanalyse is vooral bedoeld voor gebruik tijdens trainingen, om de beweging te optimaliseren of te controleren of de beweging wel juist wordt uitgevoerd. Er is al software gemaakt om starts en keerpunten te analyseren in het wedstrijdzwemmen, maar soortgelijke software kan worden gemaakt voor andere sporten en andere branches.

Klik hier voor meer informatie en analysesoftware ontwikkeld door NatriSoft.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden