Logo

Programmeren

Als een website wordt gemaakt met javascript of php dan is voor het maken van een website ook programmeerkennis vereist. Maar er zijn nog veel meer voorbeelden te bedenken voor projecten waarvoor code moet worden geschreven. NatriSoft heeft in 20 jaar tijd een enorm aantal projecten gerealiseerd in eigen beheer. Hieronder worden enkele voorbeelden gegeven.

MS Office automatisering (VBA)

Een van de specialisaties van NatriSoft is VBA (Visual basic For Applications). Dat is de programmeertaal voor MS Office, waarmee men dingen kan vereenvoudigen, versnellen of automatiseren in MS Office. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

Met de juiste VBA code kun je emails ordenen
Dat kan middels het subject of het matchen van email adressen met contactpersonen
Zo kan het postvak in semi-automatisch worden opgeschoond
×

Ook heeft NatriSoft complete administratieve oplossingen gemaakt in VBA, in MS Excel en in MS Access. Deze systemen bevatten facturatie, voorraadregistratie, Verlies & Winst rekeningen en balansen. Lees meer over deze producten op deze pagina.

Stand alone (.NET)

Bij het maken van nieuwe software wordt tegenwoordig vaak gekozen voor een web applicatie en voor een cloud based oplossing. Maar er zijn nog steeds veel situaties waarin een offline of stand alone applicatie een betere oplossing is. Met het .NET platform van Microsoft kan een Windows toepasssing worden gemaakt die de gebruiker middels een setup programma installeert op de eigen harde schijf.

Een van de situaties waarin een offline applicatie mogelijk beter past, is als er wordt gewerkt met persoonlijke of vertrouwelijke gegevens. Een andere reden kan zijn dat er componenten benodigd zijn of een werkwijze benodigd is waarvan kan worden gezegd dat het offline gewoon beter of sneller werkt. NatriSoft heeft veel ervaring met offline software en kan 'full-stack' producten maken. Zie voorbeelden op deze pagina.

Web: php & MySQL

Een voorbeeld van een heel uitgebreide website die is gemaakt met php en MySQL is de webshop en registratieservice op www.natrisoft.com. Deze website bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een webshop waar klanten producten kunnen kopen, zoals in zo veel webshops mogelijk is. Maar het tweede deel maakt het bijzonder. Voor de software producten die via de webshop worden verkocht, worden licenties gegeven. Dit kunnen permanente licenties zijn, of abonnementen die maandelijks worden verlengd. Klanten kunnen online licenties activeren en deactiveren. Neem gerust een kijkje op deze website!

De beginpagina met de producten (verkleind)
Een product in het winkelmandje (verkleind)
Een lijst met licenties om te (de-)activeren (verkleind)
×

Dit project is om meerdere redenen behoorlijk complex. Ter indicatie een aantal kenmerken van deze webshop:

Er zijn diverse bedrijven die webshops kunnen maken of een dienst aanbieden waarmee het mogelijk is zelf een webshop te maken. De huidige webshop van NatriSoft onderscheid zich vooral door het punt dat het is ontworpen voor het verkopen en uitgeven van software licenties. Maar dat bewijst dat NatriSoft in staat is om webshops te maken heel voor heel specifieke producten of doeleinden. Kijk voor een prijsindicatie op deze pagina.

Voor meer informatie over programmeren, stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden