Logo

Welkom

Wie of wat is 'NatriSoft'?

NatriSoft is een allround bedrijf dat werkzaam is in de ICT, gedreven door Marcel de Natris. NatriSoft verleent diverse diensten en maakt software voor diverse branches. Op deze website worden voorbeelden getoond van een aantal diensten en producten van NatriSoft.

Ervaring

Oospronkelijk heeft NatriSoft vooral maatwerk software gemaakt voor bedrijven in diverse branches (o.a. Arbo en leasemaatschappijen). In latere jaren heeft NatriSoft zich vooral gericht op het maken van analyse software voor sport. De programma's worden uitgebracht onder merknamen als SportsWatch en SwimWatch. Maar NatriSoft houdt van afwisseling en neemt graag nieuw uitdagingen aan!

Nieuwe projecten

Doordat NatriSoft zeer veelzijdig is, kan NatriSoft worden ingezet voor allerlei projecten. Van webdesign en -realisatie (HTML/CSS/Javascript/php/MySQL), tot MS Office oplossingen (in VBA) en maatwerk software (in .NET). NatriSoft is echt allround en kan zowel bijdragen aan teams als zelfstandig (full stack) software maken. Vragen of meer informatie? Stuur even een email naar marcel@natrisoft.nl!

Lees meer over voorbeelden van diensten en producten van NatriSoft op de andere pagina's van deze website!

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden