Logo

Analyse

Automatisering

NatriSoft heeft voor talloze automatiseringsprojecten inventarisaties gedaan en vele functionele en technische rapportages gemaakt. Zo heeft Marcel de Natris onder andere projecten gedaan voor arbo-diensten en lease maatschappijen. Indien uw bedrijf handen tekort komt, schroom dan niet om te informeren naar de mogelijkheden.

Efficiëntie

De mate van productiviteit op de werkvloer heeft grote invloed op de bedrijfsresultaten. Het meten van productiviteit kan meer inzicht geven over waar en hoeveel ruimte er is voor verbetering van de productiviteit. Voor het meten van efficiency op de werkvloer, heeft NatriSoft een tool gemaakt waarmee activiteiten kunnen worden gemeten: MMO (Multi Moment Opnamen). Indien u meer inzicht wilt in de efficiency op de werkvloer van uw bedrijf, informeer dan naar de mogelijkheden.

Bewegingsanalyse

Op de pagina Producten is te lezen dat NatriSoft een serie software producten heeft gemaakt, waarmee klanten analyses kunnen maken van diverse sporten. Software voor bewegingsanalyse is vooral bedoeld voor gebruik tijdens trainingen, om de beweging te optimaliseren of te controleren of de beweging wel juist wordt uitgevoerd. Er is al software gemaakt om starts en keerpunten te analyseren in het wedstrijdzwemmen, maar soortgelijke software kan worden gemaakt voor andere sporten en andere branches. Zie voorbeelden op deze pagina.

Video analyse waarbij objecten op beeld worden getekend
Het maken van een nieuw bewegingspatroon van een start
Het tonen van een eerder gemaakt bewegingspatroon
×

Race analyse of wedstrijdanalyse

Op de pagina Producten is te lezen dat NatriSoft een serie software producten heeft gemaakt, waarmee klanten analyses kunnen maken van diverse sporten. Maar NatriSoft heeft met die software zelf ook duizenden sporters geanalyseerd, in opdracht van sportbonden en teams.

Het grootste aantal analyses is gemaakt van zwemwedstrijden, met behulp van SwimWatch software. Sinds 2003 heeft NatriSoft enkele duizenden races geanalyseerd en aan teams en coaches verstrekt onder de merknaam SwimWatch. Dit werd gedaan tijdens nationale en internationale wedstrijden, onder andere tijdens WK's (bijv. Montreal en Shanghai), EK's (bijv. Budapest en Helsinki) en Olympische spelen (bijv. Athene en Beijing) in opdracht van de KNZB.

Daarnaast heeft SwimWatch ook veel ervaring opgedaan met het 'volledig' analyseren van toernooien. Zo heeft SwimWatch alle finales geanalyseerd tijdens de EK's in 2008 en 2010 in Eindhoven. Bij dit soort projecten worden gedetailleerde resultaten per team gepubliceerd en kunnen globale (minder gedetailleerde) resultaten vrij worden gepubliceerd. SwimWatch heeft daarvoor de beschikking over een team van ervaren analisten dat inzetbaar is bij nationale en internationale wedstrijden.

Hieronder een paar foto's genomen tijdens de Nationale Kampioenschappen in Juni 2009, in Eindhoven.

NK 2009 Eindhoven

Camera's op eerste positie, vlnr: Marco Kraaijeveld, Victor den Heijer, Toine van Diepen

 

 

NK 2009 Eindhoven

Camera's op tweede positie, vlnr: Dennis de Waal, Robbert Wethmar, Marjolein Bosma

 

NK 2009 Eindhoven

Distributie naar coaches: Paul van Vegchelen

 

NK 2009 Eindhoven

Analyseren, vlnr: Victor den Heijer, Alan Slomp


Voor meer informatie over analysediensten stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden