Logo

Administratie

Er zijn veel boekhoudpakketten gemaakt, zowel offline als online varianten. NatriSoft is een voorstander van de strategie om de administratie zoveel mogelijk offline te houden en alleen dat deel online te doen wat nodig is voor de bedrijfsvoering. Waarom zou je als bedrijf je meest gevoelige informatie online zetten (met alle risico's vandien) als dat niet nodig is?

Offline Boekhouding (MS Excel)

Over een periode van meer dan 25 jaar heeft NatriSoft een Excel applicatie ontwikkeld waarmee de volledige bedrijfsboekhouding kan worden gedaan. Dit is inclusief het boeken van kosten, de facturatie naar klanten, bedrijfsresultaten (Verlies & Winst rekeningen), balansen en BTW aangiften. Deze applicatie is een prima oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die de boekhouding en aangiften zelf willen doen. Maar het is met deze applicatie ook mogelijk om een deel van het werk zelf te doen en dit te laten controleren door een accountant.

[Klik om te vergroten]

De basis van dit systeem bevat deze functies:

Facturatie
Boekingen
Resulaten
×

Reiskosten en afschrijvingen en evt andere periodieke kosten
BTW aangifte per maand of kwartaal
Een voorbeeld van een applicatie met extra maatwerk
×

Net als de andere producten van NatriSoft is het mogelijk om deze applicatie kosteloos te evalueren. Bij dit product wordt een korte gebruikershandleiding geleverd. Afhankelijk van de beoogde gebruiker kan training aan te raden zijn. In deze training komen zowel boekhoudkundige als softwarematige aspecten aan de orde.

Prijsindicatie

De prijs van dit product is afhankelijk van hoeveel maatwerk en training er nodig is. De kale prijs is 99 euro en voor het maatwerk en voor trainingen geldt een uurtarief van 55 euro exclusief BTW. Wanneer voor een opdracht bijvoorbeeld 4 uur maatwerk en 2 uur training nodig is, dan komt het totaal op 99 + 220 + 110 = 429 euro exclusief BTW (eenmalig). Als daarna ondersteuning nodig zou zijn, kan dat door middel van het uurtarief of een vast bedrag voor maandelijkse ondersteuning.

Wil je meer informatie of een offerte, stuur dan een email naar marcel@natrisoft.nl.

Offline Administratie (MS Access)

Voor bedrijven met iets meer administratieve eisen kan NatriSoft een compleet administratiesysteem bieden, gemaakt in MS Access. Deze heeft alle functies van het vorige systeem, maar is meer geschikt voor grote en middelgrote bedrijven of organisaties. Het verzorgt dus niet alleen de boekhouding, maar hiermee kan een complete administratie worden bijgehouden.

[Klik om te vergroten]

De basis van dit systeem bevat deze functies:

Voorbeelden van maatwerk (dat al eerder is uitgevoerd):

Voorbeeld van een schakelbord met meerdere tabbladen
Het boekingen formulier voor het boeken van kosten of betalingen
Het formulier dat gegevens toont voor de BTW aangifte
×

Een formulier met gegevens voor een nieuwe bestelling
Binnen enkele seconden boekhoudkundige transacties invoeren
Reiskosten en afschrijvingen en evt andere periodieke kosten
×

Resultaten per maand, kwartaal, half jaar of jaar
Rapport met resultaten, met knop voor het opslaan naar PDF
Een voorbeeld van een applicatie met extra maatwerk
×

Net als de andere producten van NatriSoft is het mogelijk om deze applicatie kosteloos te evalueren. Bij dit product wordt een gebruikershandleiding geleverd. Afhankelijk van de beoogde gebruiker kan training aan te raden zijn. In deze training komen zowel boekhoudkundige als softwarematige aspecten aan de orde.

Prijsindicatie

De prijs van dit product is afhankelijk van hoeveel maatwerk en training er nodig is. De kale prijs is 149 euro en voor het maatwerk en voor trainingen geldt een uurtarief van 55 euro exclusief BTW. Wanneer voor een opdracht bijvoorbeeld 6 uur maatwerk en 4 uur training nodig is, dan komt het totaal op 149 + 330 + 220 = 699 euro exclusief BTW. Dit is dus de (eenmalige) prijs voor een op maat gemaakt programma voor een branche specifieke administratie.

Wanneer voor het eindproduct meer maatwerk nodig is (bijvoorbeeld vanwege een koppeling met een webshop) zou het aantal extra uren op kunnen lopen tot bijvoorbeeld 10 uur maatwerk en 6 uur training. Dan zou de totaalprijs kunnen komen op 149 + 550 + 330 = 1029 euro exclusief BTW (eenmalig). Als daarna ondersteuning nodig zou zijn, kan dat door middel van het uurtarief of een vast bedrag voor maandelijkse ondersteuning.

Wil je meer informatie of een offerte, stuur dan een email naar marcel@natrisoft.nl.

Offline Kassasysteem (.NET)

Naast de verschuiving van boekhoudpakketten naar online systemen, worden ook kassasystemen steeds meer aan het internet gekoppeld. Dat kan vervelende gevolgen hebben. Bij een stroomstoring of het wegvallen van internet, kan een duur kassasysteem uitvallen. Dat kan de bedrijfsvoering in gevaar brengen. Ook voor kassasystemen kan het verstandig zijn om voor een offline oplossing te kiezen.

Het systeem bevat onder meer:

×

Wil je meer informatie, stuur dan een email naar marcel@natrisoft.nl.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden