Logo

Systeem software

Om processen te automatiseren of te optimaliseren is het soms nodig dat data wordt verplaatst of gekopieerd. Ook verdient het aanbeveling om belangrijke data regelmatig te backuppen. NatriSoft heeft ook voor dit doel een aantal tools gemaakt.

Sync Or Swim

Sync Or Swim is een programma dat backups maakt van specifieke mappen en bestanden, met een aantal handige functies. Het is mogelijk om alleen bestanden te kopiŽren die nieuw of nieuwer zijn (Swim) of om bestanden op twee locaties te synchroniseren (Sync).

×

Per gebruiker kunnen taken worden ingesteld en via selectievakjes kunnen deze eenvoudig aan of uit worden gezet. Een verrassend flexibele applicatie. Interesse? Vraag meer informatie per email.

Bigfeet

Bij backups gaat het om het kopieren van bestanden na gebruik. In sommige situaties moet er iets gebeuren bij creatie van een bestand. Het programma Bigfeet is gemaakt om bestanden te kopieren op het moment dat ze zijn gemaakt. Met dit programma kunnen bijvoorbeeld videobestanden worden gekopieerd van de opname locatie naar een locatie waar deze wordt weergegeven. Als het bestand eenmaal beschikbaar is, kan dan handmatrig of via een ander programma de gewenste vervolgactie worden gestart.

Het lezen van een bestanden op een specifieke locatie
KopiŽren van bestanden zodat deze matchen met een andere map
KopiŽren van een specifiek bestand dat nieuwer is dan een al bestaande versie
×

Voor meer informatie over systeemsoftware, stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden