Logo

Sport

Gezondheid is een van de belangrijkste dingen in het leven en om gezond te zijn en te blijven is bewegen noodzakelijk. Bewegen kun je hobbymatig doen of professioneel. Met name voor die laatste groep mensen heeft NatriSoft een aantal programma's gemaakt en deze zijn in gebruik in meer dan 10 landen en meer dan 10 sporten.

SportsWatch software

NatriSoft heeft veel software gemaakt voor voor sporters, coaches en analisten en deze software wordt gebruikt in diverse wedstrijdsporten. De programma's worden uitgebracht onder merknamen als SportsWatch en SwimWatch.

Deze software onderscheidt zich ten opzichte van andere software doordat deze heel praktisch is. De reden hiervoor is dat Marcel de Natris - oprichter en ontwikkelaar - actief is in de sport, als sporter, coach en als analist. Zijn ervaring en goede ideeen staan garant voor praktische oplossingen.

SportsWatch Delay
SportsWatch Video
SportsWatch Clock
×

Klik op het logo hieronder om naar de SportsWatch website te gaan.

SwimWatch software

De sport software die NatriSoft heeft gemaakt en die kan worden gebruikt in diverse sporten, valt onder de merknaam SportsWatch. Er is echter ook een productlijn van software die specifiek voor de zwemsport is gemaakt. Deze heeft de merknaam SwimWatch gekregen. Het bekendste voorbeeld is het programma SwimWatch Race Analyzer waarbij op systematische wijzen meer dan 10.000 races zijn geanalyseerd tijdens EK's, WK's en Olympische spelen.

SwimWatch Start Analyzer
SwimWatch Race Analyzer
Distributie van video- en analysebestanden
×

Klik op het logo hieronder om naar de SwimWatch website te gaan.

Darten

Voor de dartsport heeft NatriSoft ook een aantal applicaties gemaakt voor MS Excel . Uiteraard is er een oplossing voor een competitie die een enkele avond duurt, met individuele spelers of koppels. Maar er is ook een applicatie gemaakt die kan worden gebruikt voor een competitie die een heel seizoen duurt. Daarnaast is ook een online systeem gemaakt, met al deze mogelijkheden en meer. Dit is een mooi systeem voor kleine en middelgrote dartclubs.

Offline dart software

Deze Excel applicatie kan worden gebrukt voor één of twee competities (tegelijk) en gedurende een heel seizoen. In dit systeem wordt rekening gehouden met aanwezigheid van spelers en hoeveel wedstrijden ze per bijeenkomst willen spelen. Er wordt een speellijst gemaakt waarbij de partijen die het langst geleden zijn gespeeld, bovenaan staan. Zo wordt gezorgd voor voldoende variatie in tegenstanders en blijft het leuk voor iedereen!

Automatische planning van partijen (langst geleden eerst)
Handmatig partijen kiezen is ook mogelijk
Diverse rapportages zijn beschikbaar
×

Online dart software: webdarts

De eerste versie van WebDarts is gemaakt tijdens de eerste maanden van de Corona-crisis in 2020. Het oorspronkelijke doel was om het mogelijk te maken om thuis te darten, vanuit twee verschillende locaties. Na die eerste versie is het systeem uitgebreid en inmiddels is het ook geschikt voor kleine en middelgrote dartclubs.

De planning toont welke wedstrijden nog gespeeld moeten worden
Elke wedstrijd begint met het 'bullen'
Om de beurt vullen spelers een score in
×

Bij een finish worden de statistieken van die leg getoond
Bij best of 3 zijn twee winstlegs genoeg om de partij te winnen
Er zijn ook standen en statistieken over een hele competitie
×

Het online systeem heeft een eigen web pagina, met meer informatie en meer screenshots. Klik op het logo hieronder om naar de WebDarts webpage te gaan.

Andere sporten

In de komende jaren zal NatriSoft software publiceren voor andere sporten zoals wielrennen, hardlopen, schaatsen/skaten, triathlon en teamsporten. Suggesties zijn van harte welkom per email. Omdat alle bestaande software is ontworpen voor hergebruik, is het eenvoudig voor NatriSoft om software te ontwikkelen voor specifieke sporten.

Voor meer informatie over systeemsoftware, stuur een email naar marcel@natrisoft.nl.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden