Logo

Registreren

Lees dit voor registratie!

De SportsWatch software werkt helaas niet goed met alle hardware. Controleer voor registratie de hardware eisen op deze pagina. Downloaden en testen van software is gratis, dus test de software zelf uit om te zien of deze goed werkt met jouw camra en computer!

De Demo setups bevatten video bestanden waarmee bijna alle functies van de software kunnen worden getest. Maar zelf video opnemen en analyseren is beperkt mogelijk. Om een echte volledige test te kunnen doen, is de optie ingebouwd om de software te testen met een tijdelijke registratiecode. Wil je graag een tijdelijke registratiecode, neem dan contact op met Marcel de Natris, via email marcel@natrisoft.nl.

Registratie van versie 3 software

De versie 3 software kan niet volledig online worden geregistreerd. De procedure voor versie 3 software is als volgt:

Registratie van versie 4 software

Voor de toekomstige versie 4 software wordt het mogelijk om online te registreren en te betalen met iDeal of Creditcard. Als de betaling is verwerkt wordt de licentie automatisch geactiveerd. Het proces voor het betalen en het registeren wordt dus eenvoudiger. Meer uitleg volgt wanneer dit systeem beschikbaar is.

Voorwaarden

De voorwaarden van NatriSoft die van toepassing zijn op het registreren en het gebruik van deze software zijn te vinden op deze pagina.

Contact / offerte

Als je na het downloaden testen overtuigd bent en een of meer licenties wilt kopen, of je wilt eerst een offerte ontvangen, neem dan contact op met Marcel de Natris, via email marcel@natrisoft.nl.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden