Logo

SportsWatch Viewer

Functionaliteit

Bekijk video en resultaten die zijn opgenomen met andere SportsWatch software zoals het programma SportsWatch Video - freeware

Afhankelijk van het programma en de manier waarop het wordt gebruikt, is het mogelijk dat sporters en coaches video- en gegevensbestanden willen bekijken die zijn opgenomen met andere SportsWatch software. Deze bestanden kunnen zonder beperking en zonder kosten worden bekeken in de Viewer software.

De oude versie

Hieronder twee schermafbeeldingen van versie 3. De eerste mode is de mode Importeren, waarmee coaches en sporters video and data kunnen importeren die is opgenomen of gemaakt door andere coaches of analisten.

De volgende afbeelding toon de mode Tonen waarin een video wordt getoond die is opgenomen met de SportsWatch Video software. De analist heeft een tekening toegevoegd aan het video en de coach off sporter can de video en de tekeningen bekijken.

×

Downloaden

Deze software is te downloaden vanaf deze pagina.


Prijzen

Deze software is freeware.

Registreren

Deze software hoeft niet te worden geregistreerd.

De nieuwe versie

De oude versies waren ontworpen om te werken met een SD resolutie en met 25 beelden per seconde. In 2018 is gestart met de ontwikkeling van nieuwe versies die in ieder geval moet werken met HD resoluties en 50 beelden per seconde. Maar ondertussen wordt er ook gesproken over 4K en 8K video resoluties. Blijf deze website bezoeken zodat je de nieuwe versie 4 niet mist!

 

Systeemeisen

De systeemeisen voor SwimWatch software voor PC zijn te vinden op deze pagina.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden