Logo

Upgraden en kortingen

NatriSoft wil het aantrekkelijk maken voor gebruikers van bestaande software om over te stappen op nieuwe software wanneer deze beschikbaar komt. Lees deze pagina goed door, om te begrijpen voor welke kortingen je in aanmerking kunt komen. Deze kortingen hebben betrekking op de nieuwe versie 3 maar ook op toekomstige nieuwe versies.

Aanbod voor nieuwe versies met hetzelfde begincijfer

Overstappen naar nieuwe versie met hetzelfde begincijfer altijd kosteloos. Dus overstappen van versie 2.0 naar 2.1 en overstappen van 3.0 naar 3.1 is altijd zonder kosten. Download het nieuwe programma, 'plaats deze over de oude heen' en je kunt direct gebruik maken van de nieuwe versie. Mocht er een conversie van gegevensbestanden nodig zijn, zal het programma de gegevens automatisch converteren.

Aanbod voor nieuwe versies met ander begincijfer

Als er een nieuwe versie wordt uitgebracht met een ander begincijfer (bijvoorbeeld van 2.x naar 3.0) dan betreft dat een geheel nieuw programma, dat geheel opnieuw is ontwikkeld. Vaak heeft een dergelijk nieuw programma veel nieuwe functies. In zo'n geval krijgen bestaande klanten de mogelijkheid om met een korting over te stappen op een nieuwe versie.

Klanten die een geldige licentie hebben die minder dan 12 maanden oud is, kunnen kosteloos een licentie krijgen voor de nieuwe versie van hetzelfde product. Klanten die een geldige licentie hebben die meer dan 12 maanden oud is, krijgen 50% korting op de licentie, voor de nieuwe versie van hetzelfde product.

Alpha en Beta versies

Wanneer er Alpha versies beschikbaar zijn gesteld dan zijn deze beperkt in duur en deze versies worden alleen op uitnodiging beschikbaar gesteld. Wil je graag nieuwe versies testen voor ze openbaar gaan, neem dan per email contact op. Wanneer er Beta versies beschikbaar worden gesteld en het mogelijk is om deze te registreren, dan zijn deze niet beperkt in duur. Daarom gelden daarvoor dezelfde prijzen en regels als voor de uiteindelijke versie.

Overstappen van Lite naar Standard, of van Standard naar Pro

Wanneer een bestaande klant op aan later moment wil overstappen van een Lite naar een Standard versie, of van een Standard naar een Pro versie, dan hoeft de klant alleen het prijsverschil tussen deze twee producten te betalen. Wanneer een Lite product 99 euro kost en een Standard product 149 euro, kort een upgrade van Lite naar Standard 50 euro.


Voor de duidelijkheid de mogelijke kortingen in een overzicht:

Situatie Korting

Licentie is minder dan 12 maanden oud

100% korting op een nieuwe versie van hetzelfde product

Licentie is meer dan 12 maanden oud

50% korting op een nieuwe versie van hetzelfde product

Overstappen van Lite naar Standard
of van Standard naar Pro

De klant betaalt het prijsverschil tussen de twee producten


© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden