Logo

SwimWatch Software

Wanneer van alle programma's de nieuwe versie is gepubliceerd, zal de SwimWatch productlijn bestaan uit 6 producten: Viewer, Coach, Race Analyzer, Start Analyzer, Turn Analyzer en Pocket. Op deze pagina worden deze producten kort beschreven. Klik op een afbeelding of een link voor meer informatie over een programma.

SwimWatch Race Analyzer

Het complete pakket voor race-analyse, zeer gedetailleerd en zeer efficient

The SwimWatch Race Analyzer is een compleet pakket voor race-analyse: races kunnen worden opgenomen op video, ze kunnen worden geanalyseerd en de resultaten kunnen worden bekeken. De opnamen worden in AVI formaat en/of gecomprimeerd formaat opgeslagen. Het analyseren van de race is zeer efficient en is zeer gedetailleerd. Een 100m race geeft meer dan 100 waarden en kan worden geanalyseerd binnen 5 minuten!

Klik hier voor meer informatie over de Race Analyzer software

SwimWatch Start Analyzer

Het nieuwe pakket voor start-analyse, zeer gedetailleerd en zeer efficient

Met de SwimWatch Start Analyzer kan een start worden geanalyseerd op ongeveer dezelfde wijze als de Race Analyzer. Dat betekent dat een heel gedetailleerde analyse kan worden gemaakt in korte tijd. Een startanalyse kan 70 waarden bevatten en kan worden geanalyseerd binnen 10 minuten!

Klik hier voor meer informatie over de Start Analyzer software

SwimWatch Turn Analyzer

Het nieuwe pakket voor keerpunt-analyse, zeer gedetailleerd en zeer efficient

Met de SwimWatch Turn Analyzer kan een keerpunt worden geanalyseerd op ongeveer dezelfde wijze als de Race Analyzer. Dat betekent dat een heel gedetailleerde analyse kan worden gemaakt in korte tijd. Door keerpunten van verschillende zwemmers te vergelijken wordt duidelijk hoe keerpunten verbeterd kunnen worden!

Klik hier voor meer informatie over de Turn Analyzer software

SwimWatch Viewer

Bekijk video en resultaten die zijn opgenomen met andere SwimWatch software zoals het programma SwimWatch Race Analyzer - freeware

Afhankelijk van het programma en de manier waarop het wordt gebruikt, is het mogelijk dat sporters en coaches video- en analysebestanden willen bekijken die zijn opgenomen of gemaakt met andere SwimWatch software. Deze bestanden kunnen zonder beperking en zonder kosten worden bekeken in de Viewer software.

Klik hier voor meer informatie over de Viewer software

Systeemeisen

De systeemeisen voor SwimWatch software voor PC zijn te vinden op deze pagina.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden