Logo

SwimWatch Viewer

Functionaliteit

Bekijk video en resultaten die zijn opgenomen met andere SwimWatch software zoals het programma SwimWatch Race Analyzer - freeware

Afhankelijk van het programma en de manier waarop het wordt gebruikt, is het mogelijk dat sporters en coaches video- en gegevensbestanden willen bekijken die zijn opgenomen met andere SwimWatch software. Deze bestanden kunnen zonder beperking en zonder kosten worden bekeken in de Viewer software.

De oude versie

Hieronder twee schermafbeeldingen van versie 3. De eerste mode is de mode Importeren, waarmee coaches en sporters video and data kunnen importeren die is opgenomen of gemaakt door andere coaches of analisten.

De volgende afbeelding toon de mode Tonen waarin een race wordt getoond die is opgenomen en geanalyseerd met de SwimWatch Race Analyzer software. De geselecteerde pagina toont de video en de slagfrequenties van de zwemmer. Afhankelijk van de afstand en de variant van de Race Analyzer die is gebruikt, kunnen tot meer dan 100 parameters worden getoond.

Bij het tonen van de analyses kunnen de beelden van de race worden getoond naast de tabellen. Ook zijn er combinaties mogelijk met grafieken. De race kan worden afgespeeld op verschillende snelheden en beeld voor beeld. Het is mogelijk een 'loop' in te stellen en het is mogelijk om op eenvoudige wijze te springen naar het startmoment, het volgende keerpunt, naar de finish, etc. Al deze knoppen kunnen ook met het toetsbord worden bediend.

De volgende afbeelding toon de mode Tonen waarin een start wordt getoond die is opgenomen en geanalyseerd met de SwimWatch Start Analyzer software. De geselecteerde pagina toont de video en de landinggegevens van de zwemmer. In de rechter bovenhoek is het mogelijk om aan te geven welke lijnen wel of niet moeten worden getoond over de video. Afhankelijk van de variant van de Start Analyzer die is gebruikt, kunnen tot meer dan 100 parameters worden getoond.

×

De nieuwe versie

De nieuwe versie is bijna klaar en zal binnenkort beschikbaar zijn op deze website. Hieronder vast een korte video van de eerste beta versie.


Ten opzichte van versie 3 heeft de huidige beta versie al een paar verbeteringen:

De komende verbeteringen staan op dit moment in de planning om door te voeren voordat versie 4 wordt gepubliceerd:

Heb je zelf ook suggesties voor verbeteringen? Dit is het juiste moment om ze te melden, want de uiteindelijke versie is nog niet klaar. Stuur een email naar feedback@natrisoft.nl!

Downloaden

De meest actuele versie van deze software is te downloaden vanaf deze pagina.


Prijzen

Deze software is freeware.

Kopen

Deze software hoeft niet te worden geregistreerd of gekocht.

De nieuwe versie

De oude versies waren ontworpen om te werken met een SD resolutie en met 25 beelden per seconde. In 2018 is gestart met de ontwikkeling van nieuwe versies die in ieder geval moet werken met HD resoluties en 50 beelden per seconde. Maar ondertussen wordt er ook gesproken over 4K en 8K video resoluties. Blijf deze website bezoeken zodat je de nieuwe versie 4 niet mist!

 

Systeemeisen

De systeemeisen voor SwimWatch software voor PC zijn te vinden op deze pagina.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden