Logo

SwimWatch Turn Analyzer

Functionaliteit

Het nieuwe pakket voor keerpunt-analyse, zeer gedetailleerd en zeer efficient

Met de SwimWatch Turn Analyzer kan een keerpunt worden geanalyseerd op ongeveer dezelfde wijze als de Race Analyzer. Dat betekent dat een heel gedetailleerde analyse kan worden gemaakt in korte tijd. Door keerpunten van verschillende zwemmers te vergelijken wordt duidelijk hoe keerpunten verbeterd kunnen worden!

De oude versie

The Turn Analyzer zal worden gepubliceerd nadat de nieuwe versie 3.0 van de Race Analyzer is gepubliceerd. Deze software is gepland voor publicatie in het winter 2011/2012.

Na het opnemen kan de beweging geanalyseerd worden, door met de muis (of in geval van een touchscreen met een pen of vinger) de posities van een aantal lichaamsdelen aan te wijzen. De tijd die een volledige meting kost, is afhankelijk van het aantal lichaamsdelen en het aantal punten dat voor elk lichaamsdeel wordt bepaald. Bij elk volgend keerpunt van dezelfde sporter, wordt het systeem sneller omdat het 'leert' van de voorgaande beweging.

Wanneer het proces is doorlopen, is het analysebestand en zijn de videobestand(en) beschikbaar voor de coaches. Om deze eenvoudig te kunnen te distribueren, is het programma voorzien van een Distributie mode. Hier is het mogelijk om analysebestanden en videobestanden te kopieren of te verplaatsen van en naar een externe schijf.

Parameters en waarden

Net zoals de analyses van de SwimWatch Race Analyzer en Start Analyzer zijn ook die van de Turn Analyzer zeer gedetailleerd. Het aantal parameters dat kan worden gemeten is afhankelijk van de variatie (Lite, Standard of Pro), ook zullen er parameters worden toegevoegd in nieuwe versies. In het geval er aanvullende parameters gewenst zijn, kan SwimWatch een Custom ('op maat') variatie maken met alle gewenste parameters!

×

Demo

Voor het registreren kan de software worden getest, geheel gratis. Echter, enkele functies van de software zijn dan wel beperkt. In het geval van de SwimWatch Turn Analyzer kunnen geen video clips en analyses worden opgeslagen. Echter, met behulp van de automatisch geinstalleerde voorbeeldclip en voorbeeldanalyses kan het gehele analyseproces van begin tot eind worden doorlopen.

Verschillende varianten

De ervaring heeft geleerd dat de software wordt gebruikt door verschillende soorten gebruikers, van amateurs tot professionals. Daarom kent deze software drie gebruiksniveaus: Lite, Standard en Pro. Lite is met name bedoeld voor kleine clubs, Standard voor grote clubs en Pro voor professionals en Nationale teams. Deze varianten zijn verwerkt in één enkel programma, na het opstarten wordt een formulier getoond waar de gewenste variant kan worden gekozen.

 LiteStandard Pro

Opnemen van videoclipsJa Ja Ja 

Maximaal aantal cameras tijdens opnemen122 *)

Opslaan gecomprimeerde videoJa Ja Ja 

Video clips categoriserenJa Ja Ja 

Aantal paden voor het opslaan van video en analyses123

Lijsten met geboortejaar en classificatieNee Ja Ja 

Lijsten met fysieke kenmerken (lengte, gewicht)Nee Ja Ja 

Afspelen van videoclipsJa Ja Ja 

Maximaal aantal vaste cameras tijdens analyseren126

De-interlacing functie om 25 bps als 50 bps te tonenNee Ja Ja 

In- en uitzoomen om een deel van het videobeeld te tonenNee Ja Ja 

Aantal lichaamsdelen dat kan worden gemeten469

Automatische detectie van startflitsNee Nee Ja 

Aantal parameters204080

Validatie van gemeten waarden tijdens analyseJa Ja Ja 

Validatie van gemeten waarden in het archief (na analyse)Ja Ja Ja 

Distribueer video en analyses naar trainers en sportersJa Ja Ja 


*) Tijdens het analyseren kunnen video clips worden gebruikt die zijn opgenomen met meerdere computers voor beter zicht en meer nauwkeurigheid

Het is mogelijk dat nog meer functies worden toegevoegd, suggesties zijn zeer welkom!

Downloaden

De meest actuele versie van deze software is te downloaden vanaf deze pagina.


Prijzen

De nieuwe versie 3.0 is beschikbaar in drie varianten.

SwimWatch Turn Analyzer Lite:

SwimWatch Turn Analyzer Standard:

SwimWatch Turn Analyzer Pro:

In het geval er aanvullende parameters gewenst zijn, kan SwimWatch een Custom ('op maat') variatie maken met alle gewenste parameters, vanaf 1500 euro incl. 21% BTW. Prijsindicatie op aanvraag.

Voor het gebruik van deze software verdient het aanbeveling een training te volgen.

Registreren

Een licentie voor deze software kan worden gekocht door te registreren op deze pagina.


De nieuwe versie

De oude versies waren ontworpen om te werken met een SD resolutie en met 25 beelden per seconde. In 2018 is gestart met de ontwikkeling van nieuwe versies die in ieder geval moet werken met HD resoluties en 50 beelden per seconde. Maar ondertussen wordt er ook gesproken over 4K en 8K video resoluties. Blijf deze website bezoeken zodat je de nieuwe versie 4 niet mist!

 

Systeemeisen

De systeemeisen voor SwimWatch software voor PC zijn te vinden op deze pagina.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden