Logo

SportsWatch Viewer

Functionaliteit

Bekijk video en resultaten die zijn opgenomen met andere SportsWatch software zoals het programma SportsWatch Video - freeware

Afhankelijk van het programma en de manier waarop het wordt gebruikt, is het mogelijk dat sporters en coaches video- en gegevensbestanden willen bekijken die zijn opgenomen met andere SportsWatch software. Deze bestanden kunnen zonder beperking en zonder kosten worden bekeken in de Viewer software.

De oude versie

Hieronder twee schermafbeeldingen van versie 3. De eerste mode is de mode Importeren, waarmee coaches en sporters video and data kunnen importeren die is opgenomen of gemaakt door andere coaches of analisten.

De volgende afbeelding toon de mode Tonen waarin een video wordt getoond die is opgenomen met de SportsWatch Video software. De analist heeft een tekening toegevoegd aan het video en de coach off sporter can de video en de tekeningen bekijken.

×

De nieuwe versie

Er wordt gewerkt aan de nieuwe versie 4. Bezoek deze pagina over een aantal weken nog eens, om te kijken of er dan een nieuwe versie beschikbaar is!

Downloaden

Op dit moment is er geen versie van de SportsWatch Viewer beschikbaar om te downloaden. De 'oude' versie 3 is offline gehaald, maar er is nog geen nieuwe versie beschikbaar (ook geen beta versie).

Prijzen

Deze software is freeware.

Kopen

Deze software hoeft niet te worden geregistreerd of gekocht.


Systeemeisen

De systeemeisen voor SportsWatch software voor PC zijn te vinden op deze pagina.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden