Logo

SportsWatch Video

Functionaliteit

Video clips opnemen, terugkijken en categoriseren - simpel en efficient

Dit programma kan worden gebruikt voor het opnemen en weergaven van video clips. Het grote verschil met vergelijkbare software van andere fabrikanten is dat dit programma heel eenvoudig is in het gebruik.

De oude versie

Hieronder twee schermafbeeldingen van versie 3. De eerste afbeelding toont de mode Opnemen, waarmee video kan worden opgenomen van de digitale videocamera.

De videoclips kunnen worden afgespeeld in de mode Tonen. De video kan op verschillende snelheden en beeld-voor-beeld worden afgespeeld. Ook is het mogelijk om een objecten te teken (zoals lijnen, ellipsen of rechthoeken). Er zijn diverse kleuren en lijndikten beschikbaar.

Eenmaal opgenomen en bekeken clips kunnen eenvoudig worden gekopieerd om mee te geven aan de zwemmer. Het is zelfs mogelijk om een gecomprimeerde versie te maken (die aanmerkelijk kleiner is dan de originele video in avi formaat).

Het maken van een video opname
Het analyseren van bewegingen met tekeningen
Het distribueren van het resultaat
×

De nieuwe versie

Er wordt gewerkt aan de nieuwe versie 4. Bezoek deze pagina over een aantal weken nog eens, om te kijken of er dan een beta versie beschikbaar is!

Demo

Voor het registreren kan de software worden getest, geheel gratis. Echter, enkele functies van de software zijn dan wel beperkt. In het geval van The SwimWatch Video kunnen voor registratie geen video clips worden opgeslagen. Wel kan een live videobeeld worden getoond en kan de automatisch geinstalleerde voorbeeldclip worden afgespeeld.

Deze beperkingen kunnen enigzins irriteren, maar onthou dat de bedoeling van de Demo mode is om klanten de gelegenheid te geven kosteloos te testen of deze software kan helpen de prestaties te verbeteren.

Verschillende varianten

De ervaring heeft geleerd dat de software wordt gebruikt door verschillende soorten gebruikers, van amateurs tot professionals. Daarom kent deze software drie gebruiksniveaus: Lite, Standard en Pro. Lite is met name bedoeld voor kleine clubs, Standard voor grote clubs en Pro voor professionals en Nationale teams. Deze varianten zijn verwerkt in één enkel programma, na het opstarten wordt een formulier getoond waar de gewenste variant kan worden gekozen.

 LiteStandard Pro

Opnemen van videoclipsJa Ja Ja 

Maximaal aantal cameras122

Opslaan gecomprimeerde videoJa Ja Ja 

Video clips categoriserenJa Ja Ja 

Afspelen van videoclipsJa Ja Ja 

In- en uitzoomen om een deel van het videobeeld te tonenNee Ja Ja 

Eenvoudige tekenfuncties: enkele lijn of vormJa Ja Ja 

Meer tekenfuncties: meerdere lijnen en vormenNee Ja Ja 

Uitgebreide tekenfuncties: hoekenNee Ja Ja 

Uitgebreide tekenfuncties: afstandenNee Nee Ja 

Clips vergelijken met andere clips uit het archief door twee clips tegelijk te tonen (synchroon)Nee Nee Ja 

Tekeningen opslaan, zodat ze in de toekomst opnieuw kunnen worden gebruiktNee Nee Ja 

Distribueer video en tekeningen naar trainers en sportersJa Ja Ja 


Het is mogelijk dat nog meer functies worden toegevoegd, suggesties zijn zeer welkom!

Downloaden

Op dit moment is er geen versie van de SportsWatch Video beschikbaar om te downloaden. De 'oude' versie 3 is offline gehaald, maar er is nog geen nieuwe versie beschikbaar (ook geen beta versie). Bezoek deze pagina over een aantal weken nog eens, om te kijken of er dan een nieuwe versie beschikbaar is!

Prijzen

Hieronder prijs indicaties voor de SportsWatch Video 4.0 software:

SportsWatch Video Lite:

SportsWatch Video Standard:

SportsWatch Video Pro:

Het is mogelijk een training te volgen voor deze software.

Opmerking: momenteel kunnen alleen permanente licenties worden verkregen (eenmalig). Vanaf het moment dat de officiële 4.0 versie wordt gepubliceerd, is het mogelijk om een maandelijkse licentie (abonnement) voor dit product te kiezen.

Kopen

Het is momenteel niet mogelijk om een ??softwarelicentie voor dit product te kopen. Maar het zal binnenkort beschikbaar zijn.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden