Logo

SportsWatch software

Op deze pagina worden de SportsWatch producten kort beschreven. Klik op een afbeelding of een link voor meer informatie over een programma.

SportsWatch Delay

Toon een continu vertraagd videobeeld aan zwemmers - geen tijdrovend terugspoelen en afspelen

Dit programma toont eenvoudigweg een vertraagd live videobeeld van een aangesloten digitale camera. Dit programma is perfect om zwemmers tijdens trainingen beelden te laten zien, zonder terug te hoeven 'spoelen' of opnames te stoppen en te starten.

Klik hier voor meer informatie over de Delay software

SportsWatch Video

Video clips opnemen, terugkijken en categoriseren - simpel en efficient

Dit programma kan worden gebruikt voor het opnemen en weergaven van video clips. Het grote verschil met vergelijkbare software van andere fabrikanten is dat dit programma heel eenvoudig is in het gebruik.

Klik hier voor meer informatie over de Video software

SportsWatch Viewer

Bekijk video en resultaten die zijn opgenomen met andere SportsWatch software zoals het programma SportsWatch Video - freeware

Afhankelijk van het programma en de manier waarop het wordt gebruikt, is het mogelijk dat sporters en coaches video- en gegevensbestanden willen bekijken die zijn opgenomen met andere SportsWatch software. Deze bestanden kunnen zonder beperking en zonder kosten worden bekeken in de Viewer software.

Klik hier voor meer informatie over de Viewer software

SportsWatch Clock

Een 60 seconden klok, met propgrammeerbare intervalmogelijkheden, die kan worden gebruikt bij trainingen - freeware

Dit programma heeft verschillende modes: het kan een normale 60 seconden klok tonen, het kan omhoog of omlaag tellen, in een enkel interval of met twee intervallen van verschillende duur. Het is mogelijk een interval omhoog te laten tellen en een tweede interval omlaag. Het is simpel en... gratis!

Klik hier voor meer informatie over de Clock software

Systeemeisen

De systeemeisen voor SwimWatch software voor PC zijn te vinden op deze pagina.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden