Logo

Ondersteuning

Op deze pagina vind je informatie over het bestellen van producten en over ondersteuning bij het gebruik. Ondersteuning voor juist gebruik van de software wordt geboden op drie manieren: via handleidingen, via trainingen en via email.

Bestellen en betalen

De meeste software van SportsWatch en SwimWatch hebben een video component aan boord. Het is mogelijk dat deze component niet goed werkt met oude computers en mogelijk ook niet helemaal perfect met de allernieuwste hardware. Controleer voor registratie of de software goed werkt in Demo mode. Wil je voor het testen al meer informatie, lees dan over de hardware eisen op deze pagina. Downloaden en testen van software is gratis, dus test de software zelf uit om te zien of deze goed werkt met jouw camera en computer!

De Demo setups bevatten video bestanden waarmee bijna alle functies van de software kunnen worden getest. Maar zelf video opnemen en analyseren is beperkt mogelijk. Om een echte volledige test te kunnen doen, is de optie ingebouwd om de software te testen met een tijdelijke registratiecode. Wil je graag een tijdelijke registratiecode, neem dan contact op met Marcel de Natris, via email marcel@natrisoft.nl.

Als je na het downloaden en testen een licentie wilt kopen, dan kun je terecht in onze webshop op www.natrisoft.com. Op elke product pagina op deze website, staat een link om direct naar de bestelpagina in de webshop te gaan. Als je meer dan 10 licenties wilt kopen, of eerst een offerte wilt ontvangen, stuur dan een email naar sales@natrisoft.nl.

Meer informatie over het bestellen, betalen, activeren en deactiveren van licenties is te vinden op deze pagina.

Software handleidingen

Op dit moment zijn er handleidingen gemaakt voor bijna alle versie 3 programma's. Er zullen nieuwe handleidingen worden gemaakt wanneer de nieuwe versies 4 klaar zijn. Deze handleidingen zijn te vinden op de pagina's waar ook de software kan worden gedownload.

Software training

Bijna alle software producten van NatriSoft worden handleidingen gemaakt, vaak ook in meerdere talen. Daarnaast biedt NatriSoft de mogelijkheid om een training te volgen waarin de functies worden uitgelegd. Voor alle SportsWatch en SwimWatch software verzorgt NatriSoft ook trainingen, individueel en in groepen.

Deze kunnen digitaal worden gegeven, of op de cursuslocatie in Schoonloo (Drenthe) of op andere locaties. Ook internationaal, zo heeft NatriSoft bijvoorbeeld ook meerdaagse trainingen en lezingen gegeven in Zweden en Zwitserland. Informeer naar de mogelijkheden indien u hier behoefte aan heeft.

Email

Indien er na lezen van de handleiding vragen zijn, stuur dan gerust een email naar support@natrisoft.nl.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden