Logo

SportsWatch Delay

Functionaliteit

Toon een continu vertraagd videobeeld aan zwemmers - geen tijdrovend terugspoelen en afspelen

Dit programma toont eenvoudigweg een vertraagd live videobeeld van een aangesloten digitale camera. Dit programma is perfect om zwemmers tijdens trainingen beelden te laten zien, zonder terug te hoeven 'spoelen' of opnames te stoppen en te starten.

Sluit je digitale camera aan, start het programma, selecteer via Instellingen de camera en het pad en geef de vertraging in seconden. Dat is alles. Dus stop met terugspoelen en start met het geven van 'live' feedback!

De oude versie

Hieronder drie schermafbeeldingen van versie 3. Merk op dat het grote beeld 'achter' loopt op het kleine beeld. De zwemmer kan uit het water klimmen en zijn eigen start bekijken, met of zonder commentaar van de trainer, zonder iets te hoeven doen met de camera of de computer.

Linksboven het live beeld, de zwemmer is klaar voor de start
Het live beeld toont de vluchtfase, het vertraagde beeld toont de starthouding
Nu toont het live beeld de landing en het vertraagde beeld de vluchtfase
×

De volgende versie zal worden uitgebracht in drie varianten: Lite, Standard en Pro. In de Pro variant worden extra functies toegevoegd, zoals de mogelijkheid om de video vertraagd af te spelen en de mogelijkheid om korte videofragmenten op te slaan.

Demo

Voor het registreren kan de software worden getest, geheel gratis. Echter, enkele functies van de software zijn dan wel beperkt. Net als andere NatriSoft software heeft ook de SportsWatch Delay een DEMO modus. Daarin zal het programma regelmatig vragen om de software te registreren. In de DEMO modus is de maximale vertraging beperkt tot 10 seconden. Na registratie is het maximum 10 minuten!

Deze beperkingen kunnen enigzins irriteren, maar onthou dat de bedoeling van de Demo mode is om klanten de gelegenheid te geven kosteloos te testen of deze software kan helpen de prestaties te verbeteren.

Verschillende varianten

De ervaring heeft geleerd dat de software wordt gebruikt door verschillende soorten gebruikers, van amateurs tot professionals. Daarom kent deze software drie gebruiksniveaus: Lite, Standard en Pro. Lite is met name bedoeld voor kleine clubs, Standard voor grote clubs en Pro voor professionals en Nationale teams. Deze varianten zijn verwerkt in één enkel programma, na het opstarten wordt een formulier getoond waar de gewenste variant kan worden gekozen.

 LiteStandard Pro

Live video afspelenJa  *)Ja  *)Ja  *)

Vertraagde video afspelenJa  *)Ja  *)Ja  *)

Aantal cameras122

Minimale vertraging in seconden555

Maximale vertraging in seconden60 (1 min)600 (10 min)3600 (60 min)

Aantal verschillende layouts366

Vertraagd beeld afspelen op lage snelheid (slow motion)Nee Ja Ja 

Tekenen op het videobeeldNee Nee Ja 

Korte video fragmenten opslaan op schijfNee Nee Ja 


*) Niet alle camera's kunnen live video beeld tonen, zie deze pagina

Het is mogelijk dat nog meer functies worden toegevoegd, suggesties zijn zeer welkom!

Downloaden

Deze software is te downloaden vanaf deze pagina.


Prijzen

De Lite en Standard varianten zijn beschikbaar:

SportsWatch Delay Lite:

SportsWatch Delay Standard:

Registreren

Een licentie voor deze software kan worden gekocht door te registreren op deze pagina.

 

De nieuwe versie

De oude versies waren ontworpen om te werken met een SD resolutie en met 25 beelden per seconde. In 2018 is gestart met de ontwikkeling van nieuwe versies die in ieder geval moet werken met HD resoluties en 50 beelden per seconde. Maar ondertussen wordt er ook gesproken over 4K en 8K video resoluties. Blijf deze website bezoeken zodat je de nieuwe versie 4 niet mist!

 

Systeemeisen

De systeemeisen voor SwimWatch software voor PC zijn te vinden op deze pagina.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden