Logo

SwimWatch Start Analyzer Auto

Automatische start analyse met behulp van beeldherkenning

Samen met een aantal partners heeft SwimWatch gewerkt aan een automatische versie van de Start Analyzer. Het doel was een volledig automatisch systeem te maken, dus een startanalyse zonder enige handmatige/menselijke interventie. Dit project is mogelijk gemaakt door InnoSportNL.

Status project

Het systeem is ontwikkeld in 2008 en is geinstalleerd in het zwemcentrum De Tongelreep in Eindhoven. Het is al gebruikt door Jacco Verhaeren, coach van onder andere Pieter van den Hoogenband, Marleen Veldhuis en Inge Dekker in de aanloop naar de Olympische Spelen in Beijing.

 


In 2009 en 2010 is gewerkt aan de nauwkeurigheid van het systeem en aan het vergroten van het aantal parameters. Voor wie echt geinteresseerd is: neem contact op met SwimWatch en vraag naar meer gedetailleerde informatie!

Korte demonstration video

Deze foto's zijn genomen van de videoclip, 50% grootte (origineel 712 x 568 pixels), de video is beschikbaar via de link onder de foto's.

Zwemmer is Roald van der Vliet (Manager InnoSportLab), coach is (voor deze gelegenheid) Marcel de Natris.


 

 


 

 


 

 


 

 


Schermafbeeldingen

Hieronder een paar schermafbeeldingen die illustreren hoe het systeem werkt (afbeeldingen zijn van versie 1 van de SwimWatch Start Analyzer, versie 2 wordt ontwikkeld)

Meer foto's op aanvraag.

© NatriSoft Alle rechten voorbehouden - Disclaimer & Copyright  -  Privacy policy  -  Algemene voorwaarden